Beef and Guinness Stew Tarifi

Beef and Guinness Stew Tarifi
Beef and Guinness Stew

Malzemeler

  • 4 slices bacon, cut into small pieces2.5 pounds boneless beef chuck, cut into 2-inch pieces1.5 teaspoons salt, divided, or more to tastefreshly ground black pepper to taste2 onions, coarsely chopped4 cloves garlic, minced1 (14.9 ounce) can dark beer (such as Guinness®)0.25 cup tomato paste3 carrots, cut into 1-inch pieces2 stalks celery, cut into 1-inch pieces4 sprigs fresh thyme1 teaspoon white sugar0.5 teaspoon freshly ground black pepper, or to taste2.5 cups chicken stock, or as needed to cover4 cups mashed potatoes
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Gather all ingredients.
  2. Cook and stir bacon in a heavy skillet over medium-high heat until bacon is browned and crisp, 3 to 4 minutes. Turn off the heat and transfer bacon into a large stew pot, reserving bacon fat in the skillet.
  3. Season beef chuck cubes generously with 1 teaspoon salt and black pepper to taste. Turn heat to high under the skillet and sear beef pieces in the hot fat on both sides until browned, about 5 minutes. Place beef in the stew pot with bacon, leaving fat in the skillet.
  4. Turn heat down to medium; cook and stir onions in the retained fat in the skillet until lightly browned, 5 to 8 minutes; season with a large pinch of salt.
  5. Cook garlic with onions until soft, about 1 minute. Pour beer into the skillet and stir with a wooden spoon, scraping up and dissolving any browned bits of food into the liquid.
  6. Pour cooking liquid from the skillet into the stew pot. Stir in tomato paste, carrots, celery, thyme sprigs, sugar, 1/2 teaspoon black pepper, and enough chicken broth to cover.
  7. Bring stew to a gentle simmer, stirring to combine; reduce heat to low and cover pot.
  8. Simmer stew until beef is fork-tender, about 2 hours.
  9. Stir stew occasionally and skim fat or foam if desired.
  10. Remove cover and raise heat to medium-high. Bring stew to a low boil and cook until stew has slightly thickened, 15 to 20 minutes. Remove and discard thyme sprigs and adjust salt and pepper to taste.
  11. Arrange mashed potatoes in a ring in a serving bowl; ladle stew into the center of the potatoes.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."