4 egg yolks, 3 tablespoons white sugar, 2 cups heavy cream, 1/3 cup brown sugar, 4 cups raspberries
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr
Hazırlanışı
* Beat egg yolks in medium bowl with electric mixer on high speed, 5 minutes or until thick and light yellow. Gradually beat in sugar. * Heat cream in medium saucepan over medium heat until just hot to the touch. A little at a time, so the eggs do not curdle, stir half of the cream into the egg yolk mixture. Then stir all the egg yolk and cream mixture into the remaining cream in the saucepan. Cook, stirring continuously, over low heat, 5 to 8 minutes, until mixture thickens do not boil. Pour custard into 9 inch pie plate, cover and refrigerate 2 to 24 hours. * Before serving, sprinkle with brown sugar and place under preheated oven broiler, or use a kitchen torch to melt sugar. Serve with berries.
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr
Paylaş
Alerjenler
Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.
Kullanıcı Deneyimleri
Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.
Tarifi kendi Gurme Defteri'ne eklemek için giriş yapmayı unutma.
Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.