Etli Haşlama Tarifi

Etli Haşlama Tarifi
Etli Haşlama

Malzemeler

  • * Kemikli kuyruk yağı, * Çok az kırmızı et, * patates, * yağ, * su, * tuz, * karabiber
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Etlerimizi yarım saat suda bırakalım, bu etinizin kanını ve kirini alacaktır. Etleri süzdükten sonra geniş bir tencereye alalım üzerini geçecek kadar su ilave edelim (bazen su ilavesi yapabilirsiniz). Etinizde kuyruk yağı varsa fazla yağ koymayın 45 dakika harlı ateşte pişirelim. Etlerimiz yumuşayınca tuz koyalım, küp küp doğradığınız patatesleri ilave edelim onlar yumuşayınca biraz karabiber koyalım ve sıcak servis edelim. Afiyet olsun.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."