Etli Haşlama Yemeği Tarifi

Etli Haşlama Yemeği Tarifi
Etli Haşlama Yemeği

Malzemeler

  • * İsteğe bağlı yarım veya 1 kilo kırmızı et, * 5 adet patates, * 2 adet havuç, * 2 adet domates, * 1 kepçe sıvı yağ, * 1 yemek kaşığı un
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Önce yağ ve unu biraz kızartıp üzerine eti koyup pişirmeye bırakıyoruz. Pişip suyunu çekene kadar bu uygulamaya devam ediyoruz. Ardından havuçları halka halka doğrayıp 1- 2 dakika etle beraber kızarttıktan sonra üstüne dörde boldüğümuz patatesleri ekliyoruz. Ardından domatesleri döküp bir süre domatesin suyuyla kızarmasını sağladıktan sonra suyunu döküp pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."