Fırında Kavurma Tarifi Tarifi

Fırında Kavurma Tarifi Tarifi
Fırında Kavurma Tarifi

Malzemeler

  • * 750 gr et, * 3-4 adet yeşil biber, * 2 adet domates, * Kekik, pul biber, karabiber, tuz, * Sıvı yağ
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Et kuşbaşı doğranır. Düdüklüye etlerin üstüne çıkacak kadar su konulup etler haşlanır (yaklaşık 1 saat). Etin suyu süzülüp bir borcama alınır. Üzerine baharatlar eklenip biraz da sıvı yağ gezdirilerek 15 dk kadar fırında kızartılır. Son olarak üzerine domates ve biberler eklenip tekrardan fırına verilir ve sebzeler kızarana kadar bekletilir.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."