Fırında Lokum Et Tarifi

Fırında Lokum Et Tarifi
Fırında Lokum Et

Malzemeler

  • * Yarım kilo kuşbaşı et, * 1 adet büyük boy patates, * 1 adet büyük boy soğan, * 2 çay kaşığı karabiber, * 1 çay kaşığı kimyon, * 1 tutam tuz, * 1 tatlı kaşığı margarin, * 1 tutam kekik
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Soğanları ve patatesleri soyup küp küp doğruyoruz. Biraz iri de olabilir. Bir kabın içine etlerimizi ve tüm malzemeleri koyup karıştırıyoruz. Fırın poşetine koyup ağzını kapatıyoruz. Bir kaç yerinden iğne ile delil açıyoruz. Son olarak fırında 20-25 dakika kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."