Japanese-Style Rolled Omelet (Tamagoyaki) Tarifi

Japanese-Style Rolled Omelet (Tamagoyaki) Tarifi
Japanese-Style Rolled Omelet (Tamagoyaki)

Malzemeler

  • 4 large eggs4 teaspoons water1 teaspoon soy sauce1 teaspoon mirin1/4 teaspoon kosher salt1/4 teaspoon white sugarpinch cayenne (optional)1/2 teaspoon sesame oil1 1/2 teaspoons vegetable oil1 teaspoon furikake (optional)
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Add eggs to a bowl, along with water, soy sauce, mirin, salt, sugar, and cayenne. Use a fork to beat eggs until whites are completely incorporated. Transfer egg mixture into a pourable measuring cup.
  2. Set a 10-inch non-stick pan over medium heat. Mix sesame and vegetable oil in a small bowl, and use a brush to oil the pan.
  3. Pour in 1/3 of egg mixture. Tilt the pan to cover the bottom with eggs. Cook until omelet is about halfway set, then use a spatula to turn over about 1 inch of edge toward the center on 3 sides to square the shape on those 3 sides. If eggs seem to be cooking too fast, reduce heat to medium-low. Use a spatula to roll the omelet toward the rounder side, to form a rectangular roll, about 2 inches wide by 8 inches long.
  4. Slide omelet over to about 3 inches from the edge of the pan, and brush more oil over the pan surface. Pour the second 1/3 of eggs around the omelet. Lift omelet slightly with the spatula so that some eggs flow underneath. Raise heat back to medium, if it was reduced. When egg layer is halfway set, use a spatula to roll this layer up and over the already-folded omelet in the pan, and continue to roll into a rectangle.
  5. Add remaining 1/3 of egg mixture, and repeat cooking and rolling steps to make the final layer.
  6. Transfer omelet onto plastic wrap, and use it to shape the omelet, before wrapping and rolling it into a tight package; cover with a towel and let rest for 5 minutes.
  7. Unwrap, slice into 6 or 8 pieces, and serve on a warm plate. Sprinkle with furikake.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."