Pumpkin Cheesecake Cookies Tarifi

Pumpkin Cheesecake Cookies Tarifi
Pumpkin Cheesecake Cookies

Malzemeler

  •          1 (8-ounce) package cream cheese, at room temperature1/2 cup powdered sugar1 1/2 teaspoons vanilla extract1/2 cup canned pumpkin1 3/4 cups all-purpose flour1 tablespoon pumpkin pie spice, divided1/2  teaspoon baking soda1/4  teaspoon salt3/4 cup butter, softened3/4 cup packed brown sugar1/2 cup white sugar, divided
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Gather all ingredients. Line one tray and one baking sheet with parchment paper.
  2. Beat cream cheese, powdered sugar, and 1/2 teaspoon vanilla in a medium bowl with an electric mixer on medium-high speed until thoroughly combined.
  3. Scoop cream cheese using a tablespoon or a well-rounded 2 teaspoon scoop (#70) onto the prepared tray. You should have 18 mounds. Freeze filling mounds until frozen solid, 1 hour.
  4. Preheat the oven to 375 degrees F (190 degrees C). Spread canned pumpkin evenly out on a plate into a 4-inch square.
  5. Press pumpkin with a paper towel to extract excess moisture. Repeat blotting with a new paper towel, until very little moisture is being soaked up by the towel, about 6 times. Set aside.
  6. Stir flour, 2 teaspoons pumpkin pie spice, baking soda, and salt together in a medium mixing bowl; set aside.
  7. Beat butter with an electric mixer on medium to high speed in a large bowl for 30 seconds.
  8. Add brown sugar and 1/4 cup white sugar. Beat until combined, scraping sides of bowl occasionally.
  9. Add pumpkin, and remaining 1 teaspoon vanilla; beat until combined.
  10. Using a wooden spoon, stir in flour mixture.
  11. Mix remaining 1/4 cup white sugar and 1 teaspoon pumpkin pie spice together in a small bowl .
  12. Use a 1 ½ tablespoon cookie scoop (#40) or rounded measuring tablespoon to portion cooking dough into 18 pieces. 
  13. To shape each cookie, pat a portion of the dough into a 2 ½- to 3-inch circle in the palm of your hand.
  14. Place a frozen ball of the cream cheese mixture into the middle of the cookie dough, pressing the dough around the filling, then rolling with your hands to form a ball.
  15. Roll ball in sugar and pumpkin pie spice mixture, then place on prepared baking sheet, about 3 inches apart. Repeat with remaining dough and filling. Bake the first batch in the preheated oven until cookies are set, about 12 minutes. (Chill shaped cookies while the first batch is baking.)
  16. Let cookies cool briefly on the baking sheet.
  17. Transfer cookies to wire racks to cool completely. Place remaining cookies on parchment-lined baking sheet and bake and cool as directed. 

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."