Spaghetti Ice Cream Sundae (Spaghetti-Eis) Tarifi

Spaghetti Ice Cream Sundae (Spaghetti-Eis) Tarifi
Spaghetti Ice Cream Sundae (Spaghetti-Eis)

Malzemeler

  • 4 cups (32 ounces) vanilla ice cream or gelato1/2 cup heavy cream3 tablespoon granulated sugar, divided2 cups strawberries, washed, dried and cut in half1 tablespoon lemon juice1/3 cup white chocolate shavings
Gurme Defteri - gurmedefteri.com.tr

Hazırlanışı

  1. Place a potato ricer (or spaetzle press) in the freezer for 1 hour as you prepare the rest of the ingredients.
  2. Whip heavy cream and 1 tablespoon sugar in a bowl with an electric mixer into stiff peaks. Scoop cream into a piping bag and pipe 2 to 3 tablespoons cream in a tall dollop onto 4 ice cream bowls or plates. The piping bag allows you to have more control but you can also do this using a spoon, if need be.
  3. Place the bowls in the freezer for 30 minutes to allow cream to firm up slightly.
  4. Blend sliced strawberries, remaining 2 tablespoons sugar, and lemon juice together until smooth and well combined. Pour into an airtight container and store in the refrigerator.
  5. Once sufficiently chilled, remove one bowl from the freezer at a time. Fill the cold potato ricer with 1 cup ice cream and squeeze it over the frozen cream. Depending on the consistency of your ice cream, you might find that you have to let it soften at room temperature for 5 minutes before you can properly extrude the "noodles." Repeat with the remaining bowls.
  6. Top each sundae with about a 1/4 cup of strawberry sauce. Finish with a generous sprinkling of white chocolate shavings. Serve immediately. Tips for Making Spaghettieis Chill your potato ricer. Make sure to put the potato ricer (or spaetzle press) in the freezer at least one hour before assembly. This prevents the ice cream from melting and maintains the shape of the noodles. Choose the right setting. Use the smallest setting on the ricer so that you get perfectly thin spaghetti shapes. Practice your technique. The trickiest part of making this sundae is getting the consistency of the ice cream right. It needs to be soft enough to squeeze through the ricer but not so soft that it doesn't hold its shape. Start with a test scoop to see if your ice cream needs to rest at room temperature for five minutes before you can start extruding. Use the best berries. This sundae uses a fresh strawberry sauce, so make sure to get the ripest strawberries you can for maximum flavor. Once made, keep the sauce as cold as possible so it doesn't melt the ice cream. Save some freezer space. If you want to save space in your freezer, pipe the whipped cream dollops onto a parchment-lined baking sheet. They can be peeled off of the parchment once frozen and then placed into chilled ice cream bowls.

Paylaş



Alerjenler

Bu tarifin bilinen alerjenleri yok ya da eklenmemiş.

Kullanıcı Deneyimleri

Henüz bu tarifle ilgili deneyim paylaşılmadı.

Gurme Defteri | @2024 Tüm hakları saklıdır. Alexa web rank
Sitemizdeki içerikler kullanıcılar tarafından eklenmiştir. Herhangi bir resim, içerik veya telif ihlali durumunda, içerik kaldırılabilir. Detaylar için bize ulaşın veya formu ile bildiriniz.

Türkiye’nin en özel gurme tarifleri burada! Eşsiz lezzetler için doğru adres: gurmedefteri.com.tr

Gurme dünyasının kapılarını aralayın! Binlerce lezzetli tarif gurmedefteri.com.tr’de sizi bekliyor.

En lezzetli yemeklerin sırrı burada saklı! Gurme tarifler için hemen gurmedefteri.com.tr’ye göz atın.

Gurme tariflerde fark yaratan adres: gurmedefteri.com.tr! Şimdi keşfetmeye başlayın.

"Lezzetin ve kalitenin adresi: gurmedefteri.com.tr! Tariflerimizle sofralarınıza renk katın."

"Evinizde gurme şef deneyimi yaşamak ister misiniz? Tariflerimizi incelemek için gurmedefteri.com.tr’ye davetlisiniz."

"Türkiye’nin en çok ziyaret edilen gurme tarif sitesi: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınıza ilham katın."

"Gurme mutfağınız için yeni tarifler mi arıyorsunuz? Doğru yerdesiniz: gurmedefteri.com.tr"

"Gurme lezzetlere ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Sadece gurmedefteri.com.tr’ye özel tarifler için bizi takip edin."

"Gurme lezzetlerin buluşma noktası: gurmedefteri.com.tr! Mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya adayız."